Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2003 στην Περαία θεσσαλονίκης. Στο ξεκίνημα της ασχολήθηκε με την εμπορία παιδικών υποδημάτων.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της, στο χώρο των τουριστικών ειδών όπως δερμάτινα σανδάλια και άλλα υποδήματα.

Με το ηλεκτρονικά οργανωμένο δίκτυο μας καλύπτουμε όλη την Ελλάδα. Στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία έχουμε τη δυνατότητα , μέσω πολλών αντιπροσωπειών από την Ελληνική και Διεθνή αγορά, να παρέχουμε δελεαστικές τιμές στα προϊόντα μας και διευκολύνσεις στις ποσότητες των παραγγελιών. Όλα μας τα προϊόντα είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ελληνικά σανδάλια για όλους!

Δυο λόγια για τα Δερμάτινα Σανδάλια

Όπως είναι γνωστό, τα δερμάτινα σανδάλια αποτελούν μέρος της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, καθώς οι πρόγονοί μας φορούσαν σανδάλια σε μεγάλη ποικιλία και σχέδια.
Κι αυτή ακριβώς η μακραίωνη ιστορία των δερμάτινων σανδαλιών στη χώρα μας οδήγησε πολλές γενιές στο να ασχοληθούν με μεράκι και τέχνη με αυτό το είδος, εξελίσσοντας και βελτιώνοντάς το, έτσι ώστε σήμερα να παρουσιάζεται ως ένα απαραίτητο υπόδημα για όλη την οικογένεια, όχι μόνο σε εθνική αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα δερμάτινα σανδάλια μας είναι κατασκευασμένα από τους καλύτερους υποδηματοποιούς που υπάρχουν στην πατρίδα μας. Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε σε αυτά είναι βακέτες ελληνικής παραγωγής και δέψης, από τα πιο φημισμένα βυρσοδεψία της Ελλάδας. Επίσης, η σόλα τους είναι ελληνικής κατασκευής με πάχος τέτοιο, ώστε να απορροφά όλους τους κραδασμούς του ποδιού. Τα σανδάλια μας έχουν άριστη εφαρμογή σε όλα τα πόδια, αναπαυτικό πάτο και γαζί περιμετρικά της σόλας, για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ασφάλεια. Στο κατάστημα μας μπορείτε να προμηθευτείτε σε πώληση χονδρική και λιανική σανδάλια κομψά, σύγχρονα και ποιοτικά με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές.

 

TOP

X